Medicine dr. Marlene Makenzius

juvederm – filler

operakliniken – Stockholm – Vasastan

JUVÉDERM® VOLBELLA®

Nyhet för behandling av läppar

Juvéderm® Volbella® tillhör den senaste generationens hyaluronsyrafillers för läppar. Den är skapad med den patenterade Vycross™-teknologin som ger längre hållbarhet. Teknologin innebär att produkten består av en stor andel korta hyaluronsyrakedjor med täta korslänkningar. Detta gör att Juvéderm® Volbella® är naturligt mjuk och att resultatet av en behandling varar upp till 12 månader

Juvéderm® Volbella® innehåller en mindre mängd hyaluronsyra än tidigare fillers. Detta gör att den drar till sig mindre vätska från omkringliggande vävnader och att risken för svullnad efter behandling är mycket låg. Du kan därför se slutresultatet nästan direkt efter din behandling. Precis som andra produkter i Juvéderm®-familjen innehåller Juvéderm® Volbella® lokalbedövningsmedlet Lidokain, vilket gör att behandlingen blir behagligare för dig.

juvederm3juvederm2juvederm1juvederm4

Olika typer av filler för olika områden

Juvéderm® Volbella® med Lidokain

En ny filler för underbart mjuka och naturliga läppar som håller upp till 12 månader.

Juvéderm® Volbella® har tack vare den patenterade Vycross™-teknologin längre hållbarhet.  Juvéderm® Volbella® är hyaluronsyrafillern för läppar som håller upp till 12 månader med en enda behandling. Juvéderm® Volbella® ger dessutom mindre svullnad och ett mjukt och naturligt resultat.

Juvéderm® Voluma®

En volymgivande filler med marknadens längsta hållbarhet.

Juvéderm® Voluma® tillhör den senaste generationens hyaluronsyrafillers för ansiktet och används för att återställa volym i haka, kinder och kindben.

När vi är unga har vi en naturlig elasticitet och volym i ansiktet, men med åldern, eller på grund av viktminskning, kan denna reduceras.  Med Juvéderm® Voluma® kan du återfå både tydligare ansiktskonturer och ett mjukare, mer ungdomligt utseende.

Juvéderm® Voluma® bygger på den unika Vycross™-tekniken som ger den en hållbarhet på upp till 18 månader. Förutom den längsta hållbarheten på marknaden ger Juvéderm® Voluma® ett resultat som både känns och ser naturligt ut.

I likhet med andra fillers från Juvéderm® innehåller Juvéderm® Voluma® bedövningsmedlet Lidokain, vilket gör behandlingen till en behagligare upplevelse för dig.

Juvéderm® Voluma® med Lidokain

En volymgivande hyaluronsyrafiller med marknadens längsta hållbarhet.

Juvéderm® Voluma® används för att bygga volym i haka, kinder och kindben och ger ett resultat som både känns och ser naturligt ut. Tack vare den patenterade Vycross™-tekniken har Juvéderm® Voluma® en hållbarhet på upp till 18 månader.

Vad kostar det att utföra fillers?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din läkare.

Boka behandling eller konsultation

Personuppgiftspolicy

15 + 4 =

Juvéderm® Volift

Den senaste fillern för behandling av rynkor och djupa veck.

Med Juvéderm® Volift™ får du ett mjukt och naturligt resultat som varar upp till 15 månader. Juvéderm® Volift™ är det senaste tillskottet i Juvéderms serie hyaluronsyrafillers och är särskilt utformad för ansiktskonturering och behandling av djupa rynkor.

Med tiden kan kinder, haka och käklinje påverkas av den naturliga åldrandeprocessen, vilket gör att volym och konturer försvinner. Detta upplever många som ett problem. Juvéderm® Volift™ är framtagen för att jämna ut djupa rynkor, som nasolabialveck, och för att varsamt återställa de naturliga konturerna i nedre delen av ansiktet.

Juvéderm® Volift™ är skapad med den patenterade Vycross™-teknologin som ger den längsta hållbarheten på marknaden och ett naturligt resultat.  Med Juvéderm® Volift™ är risken för svullnad efter behandling mycket låg. Du kan därför se slutresultatet nästan direkt efter din behandling. Precis som andra produkter i Juvéderm®-familjen innehåller Juvéderm® Volift™ lokalbedövningsmedlet Lidokain, vilket gör behandlingen till en behagligare upplevelse.

Om VYCROSSTM-tekniken

VYCROSS™-tekniken är skapad av läkemedelsföretaget Allergan, och används i deras senaste serie av hyaluronsyrafillers av märket Juvéderm®.  Tack vare VYCROSS™-tekniken ger Juvéderms® nya fillers längre hållbarhet, minimal svullnad efter behandling och ett mjukt och naturligt resultat.

Vycross™-tekniken innebär att fillern består av en stor andel korta hyaluronsyrakedjor med täta tvärbindningar. De effektiva tvärbindningarna gör att resultatet av en behandling varar längre. VYCROSS™-tekniken innebär också att en lägre koncentration av hyaluronsyra kan användas. Detta gör att fillern drar till sig mindre vätska från omkringliggande vävnader och att risken för svullnad efter behandling är mycket låg. Den lägre koncentrationen av hyaluronsyra bidrar även till den naturliga fylligheten och den mjuka känslan som en behandling med Juvéderms® nya fillers ger.

De fillers som är baserade på VYCROSS ™-tekniken och som ingår i Juvéderms® nya serie är: 

  • JUVÉDERM® VOLUMA™ med lidokain: används för att återställa ansiktsvolym
  • JUVÉDERM® VOLBELLA™ med lidokain: används för ökning av läpparnas volym samt för behandling av området runt munnen
  • JUVÉDERM® VOLIFT™ med lidokain: används för ansiktskonturering och behandling av djupa rynkor, t ex  nasolabiala veck.

PRISER

Botox flera områden

 

2 områden 3 400 kr

3 områden 4 400 kr

4 områden 4 900 kr

 

Från

3 400 kr

Botox 1 områden

Argrynka 1900 kr

Panna 1900 kr

Kråksparkar 1900 kr

 

Från

1900 kr

Fillers

Läppar 2900 kr
Kindben 1 ml 3000 kr
Kindben 2 ml 5000 kr
Nasolabialveck 3000 kr
Mesoterapi 2 ml 2495 kr

Från

2900 kr

Operakliniken
Öppet

Mån-Fre: 10-18
Sön: 10-14

Tel:

08-533 300 11

Besöksadress:

Vasagatan 48
Stockholm