Medicine dr. Marlene Makenzius

Restylane – filler 

operakliniken – Stockholm – Vasastan

Restylane    

Används för behandling av volym och form i ansiktet och läppar.

Restylane Lip

Används för behandling av volym och form för läpparna och även behandling av området runt munnen. Ger också en generellt föryngrande effekt och bidrar till att återställa fuktbalansen.

Restylane Skinboosters

Skinboosters är inte en traditionell volymgivande filler utan en behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudkvaliteten och ger en naturlig lyster. Med Skinboosters är det möjligt att injicera små mikrodoser av den fuktgivande hyaluronsyran direkt ned i huden för en långvarig och djupverkande effekt.

För bästa effekt rekommenderar vi att man gör Skinboosters som en kurbehandling. Man inleder med 3 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Sedan underhåller man resultatet bäst genom att löpande göra 1 behandling i halvåret.

Emervel

Emervel är också en serie icke-permanenta fillers från tillverkaren Galderma, precis som Restylane. Även hyaluronsyran i Emervel har icke-animaliskt ursprung och tillverkas i Sverige

Restylane Perlane

Används för att behandla medel- till djupa linjer och veck. Detta är en produkt som tar bort rynkor och veck mellan ögonbrynen, mellan näsa och mun samt skrattrynkor. Den här produkten använder vi även för att behandla ärr och acneärr, forma näsan, konturera ansiktet samt förstora läpparna.

Restylane SubQ

Används för att bygga volym i haka och kinder. Denna produkt kan hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut. Genom att försiktigt tillföra haka och kinder extra volym formar och markerar SubQ dessa områden så att de ger ett ungdomligt och mer distinkt intryck.

Läs våra frågor och svar om Restylane fillers

Boka behandling eller konsultation

Personuppgiftspolicy

5 + 7 =

PRISER

Botox

 

2 zoner 3 400 kr

3 zoner 4 400 kr

4 zoner 4 900 kr

 

Från

3 400 kr

Botox 1 område

Argrynka 1900 kr

Panna 1900 kr

Kråksparkar 1900 kr

Ögonbrynslyft 990 kr  

Från

990 kr

Fillers

Läppar 2900 kr
Kindben 1 ml 3000 kr
Kindben 2 ml 5000 kr
Nasolabialveck 3000 kr
Mesoterapi 2 ml 2495 kr

Från

2900 kr

Botox

Opera

Kliniken

Fillers

Operakliniken
Öppet

Mån-Fre: 10-18
Sön: 10-14

Tel:

08-533 300 11

Besöksadress:

Vasagatan 48
Stockholm