Medicine dr. Marlene Makenzius

restylane skinbooster

filler

Restylane skinboosters är en unik fillers-behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra. Restylane skinboosters injiceras i mikrodoser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som skall behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

Vetenskapligt bevisade resultat

Av Restylane skinboosters har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa sig redan efter den första behandlingen, det är främst efter det inledande 3-behandlings-programmet, som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och hudens struktur.

Rekommenderade behandlingsområden:

  • Ansikte
  • Läppar
  • Dekolletaget och halsen
  • Händer
  • Acneärr

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar Restylane skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.

När behövs en skinbooster?  

När som helst på året eller när din hy behöver det som mest:

  •  Före längre solexponering (för att förbereda huden)
  •  Efter solexponering (för att reparera huden)
  •  Före speciella tillfällen
  •  Efter en stressig period
restylane-skinbooster

Vad kostar det att utföra fillers?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din läkare.

Restylane Skinbooster ger din hud en djup återfuktning. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar Restylane Skinbooster inifrån och ut.

Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställs fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Huden får en boost av fukt och ny energi.

Frågor & svar – Restylane skinbooster

Vad är Restylane skinbooster
Restylane Skinbooster bygger på samma teknik som övriga Restylane-behandlingar där kroppens egen hyaluronsyra används för att släta ut huden inifrån och på ett mjukt och naturligt sätt föryngra den.
Hur går en behandling till med Restylane Skinbooster?
Vid hudföryngring med Restylane Skinbooster utgörs ett typiskt behandlingsprogram av tre behandlingssessioner, med 2–4 veckors mellanrum, och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.
Hur används Restylane Skinbooster?
Restylane Skinbooster används för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, men även för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr.

Boka behandling eller konsultation

Personuppgiftspolicy

PRISER

Botox

 

2 zoner 3 400 kr

3 zoner 4 400 kr

4 zoner 4 900 kr

 

Från

3 400 kr

Botox 1 område

Argrynka 1900 kr

Panna 1900 kr

Kråksparkar 1900 kr

Ögonbrynslyft 990 kr  

Från

990 kr

Filler

Läppar 2.900 kr
Näskorrigering 3.500 kr
Haka 3.000 kr
Kindben 1 ml 3.000 kr
Kindben 2 ml 5.000 kr
Nasolabialveck 3.000 kr
Tear Trough 3.500 kr

*Priser gäller 1ml

 

Från

2900 kr

Operakliniken
Öppet

Mån-Fre: 10-18
Sön: 10-14

Tel:

08-533 300 11

Besöksadress:

Vasagatan 48
Stockholm