Medicine dr. Marlene Makenzius

tear trough fillers  

operakliniken – Stockholm – Vasastan

”Tear trough” kallas den fördjupning under ögonen som kan ge påsar och mörka ringar, vilket gör att man ser trött och sliten ut. Med hjälp av en tear trough-behandling kan ringarna och det mörka försvinna eller minimeras kraftigt.

Om tear trough Redensity II

Tear trough är en fillerbehandling av mörka ringar och påsar under ögonen. Ju äldre vi blir desto mer försvinner hyaluronsyran som finns i huden (som bland annat återfuktar och ger lyster). Huden blir därmed tunnare och förlorar sin spänst och volym. När volymen försvinner kan skuggor uppstå, som kan ge illusionen av mörka påsar under ögonen. För att återfå volym och därmed mindre mörka fåror under ögonen kan en fillerbehandling av tear trough vara lämplig.

Vid en tear trough-behandling injiceras hyaluronsyra som fyller ut fårorna och därmed tar bort den mörka skuggningen.

Filler för tear trough:

Redensity II:

Är speciellt utvecklad för det sköra området runt ögonen och ger en mer naturlig och hållbar behandling av mörka cirklar runt ögonen. Dessutom ger den mindre risk för svullnader än någon annan filler på marknaden. Redensity II Eyes innehåller förutom Hyaluronsyra endast naturliga ämnen som redan finns i kroppen, aminosyror, vitaminer och mineraler som med stigande ålder slutar att produceras i kroppen.

Boka behandling eller konsultation

Personuppgiftspolicy

Botox

Opera

Kliniken

Fillers

Operakliniken
Öppet

Mån-Fre: 10-18
Sön: 10-14

Tel:

08-533 300 11

Besöksadress:

Vasagatan 48
Stockholm